Joel Pohjanpalo kertoi oman versionsa ylinopeussakoista: ”Tämän pystyy todistamaan yli kymmenen henkilöä”

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme aiemmin tänään saksalaisen Express-lehden tietojen pohjalta, että Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo jäi viime vuonna Saksassa ylinopeudesta kiinni. Lehden mukaan Pohjanpalo, 25, sai kuukauden ajokiellon lisäksi 160 euron sakon.

Suomen maajoukkuehyökkääjä on kommentoinut tapausta omassa tiedotteessaan, jossa hän kertoo, ettei itse ajanut omistamaansa autoa, kun tutka räpsähti.

– Olin itse tapahtumahetkellä, 20.4.2019, kuntoutuksessa stadionilla ennen Nürnberg-ottelua – ja tämän pystyy todistamaan yli kymmenen henkilöä.

– Autoa ajoi, vähän turhan raskaalla kaasujalalla, kaverini peltipoliisin valvontaan. Koska auto on minun nimissäni, asia meni jatkokäsittelyyn.

– En ole ollut päivääkään ajokiellossa enkä ole joutunut maksamaan mitään sakkoja. Paikallisen käytännön mukaan asia etenee oikeudenkäyntiin, jossa tullaan käymään todistettavasti läpi se, etten ollut auton ratissa tapahtumahetkellä, vaan kuntopyörän selässä.

– Harmillinen juttu, eikä ylinopeus ole tietenkään hyväksyttävää. Osaltani tapahtumaan liittyi kuitenkin vain omistamani auto.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.