Saksalainen Express-lehti kertoo, että Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin Joel Pohjanpalo jäi viime vuonna Düsseldorfissa ylinopeudesta kiinni ja joutuu luopumaan ajokortista kuukaudeksi, mutta Suomen maajoukkuehyökkääjä sanoo, ettei itse ajanut autoa tutkan räpsähtäessä.

Express kertoi tiistaina, että Pohjanpalo, 25, ajoi 116 kilometrin tuntivauhtia alueella, jossa nopeusrajoitus oli 70 kilometriä tunnissa, ja sai ajokiellon lisäksi 160 euron sakon.

Pohjanpalo kommentoi kuitenkin omassa tiedotteessaan, että hän oli itse tapahtumahetkellä kuntoutuksessa stadionilla, minkä pystyy todistamaan ”yli kymmenen henkilöä”. Hänen mukaansa autoa ajoi hänen kaverinsa. (LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ)

Loukkaantumisista kärsinyt Pohjanpalo on tällä kaudella pelannut Leverkusenin kanssa vain yhdessä virallisessa ottelussa, kun hän tuli lokakuun lopussa vaihdosta lyhyesti kentälle Bundesliigassa Werder Bremeniä vastaan.

Pohjanpalo pelasi maajoukkueen kanssa lokakuun EM-karsintapeleissä, ja hänet kutsuttiin mukaan myös marraskuussa, mutta karsintojen viimeiset ottelut, Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan, jäivät häneltä väliin harjoituksissa sattuneen nilkkavamman takia.

EXPRESS / EXPRESS.DE

@express24
#Leverkusen-Profi Joel #Pohjanpalo (25) ist im vergangenen Jahr in #Düsseldorf geblitzt worden und muss seinen Führerschein für einen Monat abgeben. 😶 @bayer04fussball #bayer04 #bundesliga
express.de/duesseldorf/da…

Artikkelia ja otsikkoa muokattu 14.1.2020 klo 20.18: Lisätty tiedot Pohjanpalon tiedotteesta.