Marcus Rashfordin pitkän toipumisjakson vaativa loukkaantuminen on pakottanut Manchester Unitedin akuuttiin hyökkääjähakuun. Siirtoikkuna sulkeutuu perjantai-iltana, ja jostain olisi hyvä uusi hyökkääjä löytää. Tätä on toivonut julkisesti Unitedin valmentaja Ole Gunnar Solskjaer.

Independentin mukaan yksi Unitedin vaihtoehdoista hätäapukärjeksi on ollut Suomen ja Huuhkajien Teemu Pukki. Lehti kertoo Unitedin tehneen Norwichille Pukkia koskevia tiedusteluja. Valioliigan peränpitäjä Norwich on kuitenkin ilmoittanut, ettei Pukki ole missään olosuhteissa saatavilla.

Pukin lisäksi Unitedin kiinnostuksen kohteina mainitaan Napolin Dries Mertens, PSG:n Edinson Cavani, Bournemouthin Joshua King, Southamptonin Danny Ings sekä Kiinan Superliigassa leipänsä ansaitsevat Odion Ighalo ja Salomon Rondon.

Independent suhtautuu skeptisesti siihen, saako United hyökkääjähankintaansa maaliin, sillä aika on käymässä vähiin. Häntäpään valioliigaseuroille sarjassa säilyminen on rahallisesti huomattavasti arvokkaampaa kuin profiilipelaajan myymisestä saatava hinta.