Lähde: Nähdäänkö ensi kesänä vihdoin Neymarin satojen miljoonien supersiirto? – Helppoa se ei tule olemaan

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtipelaaja Neymar on yhdistetty jo monen vuoden ajan takaisin Barcelonaan. Ensi kesänä Neymarin siirto voi olla mahdollinen, mutta aivan yksinkertaista se ei tule olemaan.

Neymar siirtyi PSG:hen elokuussa 2017 nykyisellä maailmanennätyssummalla, 222 miljoonalla eurolla. Aika Pariisissa on ollut Neymarille kuitenkin kaikkea muuta kuin juhlaa. PSG:n kannattajat ovat kääntäneet jo selän tähdelleen, joka on pelannut tällä kaudella vain kymmenessä Ligue 1:n ottelussa, joissa on kylläkin syntynyt mukavat kahdeksan maalia.

Espanjalaisen Diario Sportin mukaan Neymar on halukas palaamaan Barcelonaan. Katalonialaisjätissä on ollut kahdenlaisia mielipiteitä siitä, pitäisikö Neymari hankkia vai ei. Joka tapauksessa asenteet ovat hiljalleen muuttuneet siihen suuntaan, että Neymarille voitaisiin avata ovi ensi kesänä.

Ensi kesänä Neymarin siirron karenssiaika tulee täyteen, ja PSG ei voi enää kieltäytyä myymästä tähtipelaajaansa. Tai voi, mutta Neymar pystyy taustajoukkoineen käytännössä purkamaan sopimuksensa ja sitä kautta pakottamaan siirron. Pahimmassa tapauksessa Fifa joutunee määrittelemään siirtokorvauksen summan.

Barcelonassa uskotaan Mundo Deportivon mukaan, että summa voisi asettua noin 180 miljoonaan euroon. Joka tapauksessa sopimuksen purkaminen ei ole aivan yksinkertaista, mutta ainakin teoriassa se on mahdollista.

Nähtäväksi jää, aikooko Neymar viedä asian niin pitkälle. Toisaalta PSG on yrittänyt kovasti parantaa tähtipelaajansa imagoa kannattajiensa silmissä, mutta temput eivät ole tehonneet.

Kannattajat ovat yhä viheltäneet Neymarille hänen koskettua palloon. Eikä suhde ole nähtävästi ihan heti muuttumassa. Siksi PSG:n kannalta olisi ehkä jopa suotuisaa myydä Neymar Barcelonaan. Siirtosumma ei välttämättä silti nouse yhtä korkealle kuin PSG:n ostaessa Neymarin Barcelonasta.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.