Lehti: Portugalin maajoukkuepelaaja on ilmoittanut haluavansa Manchester Unitediin

© Kuva: Getty Images

Portugalin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes on ilmoittanut seuralleen Sporting Lissabonille, että haluaisi siirtyä Manchester Unitediin, jos osapuolet pääsevät kaupasta sopuun, kertoo The Telegraph.

Lehden mukaan Sportingin ja Unitedin edustajat tapasivat viime perjantaina Lontoossa keskustellakseen siirrosta. Lissabonilaisseuran presidentti Frederico Varandas on jo palannut Portugaliin neuvotteluista, mutta Fernandes, 25, toivoo, että diili saadaan toteutettua.

Sportingin kapteenina toimiva Fernandes on lukeutunut viime vuosina kotimaansa pääsarjan suurimpiin tähtiin. Hän on pelannut Sportingin edustusjoukkueessa 134 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 63 osumaa ja syöttänyt 51. Aiemmin urallaan hän on pelannut myös italialaisissa Novarassa, Udinesessa ja Sampdoriassa sekä kotimaassaan Boavistan joukkueessa.

Telegraph kertoo, että Sportingin luultiin aluksi haluavan Fernandesista 80 miljoonaa euroa, mutta United näkee portugalilaistaiturin arvon lähempänä noin 60 miljoonaa euroa.

Manchester United tavoitteli Fernandesia lyhyesti jo viime kesänä, mutta tuolloin se vetäytyi nopeasti juuri Sportingin hintapyynnön takia. Myös Tottenham oli yhdistettynä häneen, mutta lontoolaisseura hankkikin viime kesänä Giovani Lo Celson Real Betisistä.

Sportingilla toiveissa oli tarjouskilpa Fernandesista, mutta Tottenham on lehtitietojen mukaan lainaamassa keskikentälleen Gedson Fernandesia toisesta Lissabonin suurseurasta, Benficasta.

Viime viikonloppuna Sportingin päävalmentajalta Jorge Silasilta kysyttiin, onko Fernandes hänen käytettävissä vielä tulevana perjantaina pääkaupungin paikallispelissä Benficaa vastaan.

– En voi taata mitään, koska en tiedä. Bruno on iso pelaaja ja hänen kaltaisia pelaajia kohtaan on yleensä paljon kiinnostusta. En halua ajatella sitä, mutta minun on ruvettava pohtimaan vaihtoehtoja siltä varalta, että Bruno lähtee. Toivottavasti niin ei käy, mutta meidän on ruvettava miettimään sitä, vastasi Silas Telegraphin mukaan.