© Kuva: Getty Images

Leicester – West Ham: Ketut liian suurena suosikkina

Valioliiga
Leicester – West Ham
Keskiviikko 22.01. klo 21:30

Illan toinen valioliiganosto otetaan Leicesterin ja West Hamin välisestä kohtaamisesta. Leicester on pelannut komean kauden ja on lievän suvantovaiheenkin painamana edelleen sarjassa kolmantena. West Hamin tilanne puolestaan Valioliigan putoamisviivalla on sangen tukala. Isännät lähtevät otteluun suosikkeina, mutta kuinka suurina sellaisina?

Leicesterillä on nyt alla kaksi tappiota. Kotitappio Southamptonia vastaan tuli onnettoman esityksen jälkeen, mutta vieraissa Burnleytä vastaan Brendan Rodgersin suojatit olisivat ansainneet vähintään pisteen. Ketut tarvitsisivat kipeästi loukkaantunutta Wilfried Ndidiä keskikentän pohjalle. Jamie Vardy jatkaa Leicesterin tehomiehenä – tosin Burnleytä vastaan mies missasi rangaistuspotkun.

David Moyes ei odotettavasti ole tuonut mitään mullistavaa Hammersin esityksiin – tosin ehkä joukkueen pahimmat sekoilut ovat takana päin. Tosiasia kuitenkin on, että putoaminen sarjasta on aivan realistinen vaihtoehto, elleivät otteet parane. Tasoero isäntiin on huomattava ja menestymiseen tarvitaan keskiviikkona joko Leicesterin alakulon jatkuminen tai oman suorituksen paraneminen. Tuoreita loukkaantumisia Moyesin harmina ei ole, mutta kourallinen vanhoja on edelleen vaivana – mm. ykkösmaalivahti Lukasz Fabianski.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla Leicester on mallattu suuremmaksi suosikiksi kuin minun pahveissani – siksi annan varovaista suositusta vieraiden pärjäämisestä. Tasoitusvedossa maalin tappiolla saa vielä panoksen takaisin: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, West Ham +1 kertoimella 2,14.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.