Liverpoolilla täysin käsittämättömät tilastot – Jürgen Kloppilta suorat sanat fanien mestaruuslauluille

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Valioliigan mestaruus on kovaa vauhtia menemässä Liverpoolille, joka kaatoi sunnuntaina Manchester Unitedin maalein 2-0. Liverpool on tehnyt jo vuoden ajan suorastaan murhaavaa jälkeä Valioliigassa.

Liverpoolille United-voitto oli jo kauden 21., kun Jürgen Kloppin miehistö on pelannut 22 ottelua. Täydellisen tilaston pilaa yksi tasapeli, joka tuli Manchester Unitedin vieraana viime lokakuussa. Liverpool johtaa sarjaa tällä hetkellä 16 pisteen erolla toisena olevaan Manchester Cityyn.

Sunnuntaina Anfieldin lehtereillä Liverpoolin kannattajat lauloivat jo kovaan ääneen mestaruudesta. Klopp osasi suhtautua kannattajien lauluihin tyynesti.

– He voivat minun puolestani laulaa mitä haluavat ennen kuin peli on selvä. En ole täällä määräämässä, mitä heidän pitäisi laulaa. Jos fanimme eivät olisi hyvällä tuulella tällä hetkellä, se olisi todella outoa.

– Me olemme tekemässä töitä, niin se vain on. Totta kai tilanne on erinomainen, mutta minun täytyy pysyä keskittyneenä, Klopp puhui Sky Sportsin mukaan.

Valioliigassa on edessä kiireinen viikko, sillä seuraava kierros pelataan keskellä viikkoa. Liverpool kohtaa torstaina Wolverhamptonin.

– Rehellisesti sanoen olen vain ja ainoastaan kiinnostunut siitä pelistä, enkä mistään muusta. Totta kai fanit voita unelmoida, ja he voivat laulaa mitä tahansa, kunhan he tekevät oman hommansa, kun me pelaamme. Me (joukkue) emme vielä liity niihin juhliin, mutta se ei ole ongelma, Klopp muistutti.

Klopp ymmärrettävästi haluaa pitää joukkueen keskittymisen pelien voittamisessa. Siinä Liverpool onkin onnistunut suorastaan dominoivalla tavalla.

Liverpool on kahminut tällä kaudella 66 mahdollisesta pisteestä 64. Viimeisestä 93 pisteestä Liverpool on napsinut huimat 91. Liverpool ei ole hävinnyt valioliigaottelua yli vuoteen! Ja kaiken kukkuraksi Liverpool ei ole hävinnyt Anfieldilla ottelua yli tuhanteen päivään, mikä on sisältänyt 52 ottelua.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!