Lukas Hradecky ei stressaa Bundesliigan huippupelin tulosta, vaikka se sataa suoraan Leverkusenin laariin – ”Antaa niiden vääntää ja pelata keskenään”

© Kuva: Getty Images

Bundesliigan lauantain huippuotteluna nähdään sarjakakkosen Bayern Münchenin ja Shchalken kohtaaminen. Kärkitaistossa riittää panoksia, sillä Schalke on Bayernista vain kolme pinnaa jäljessä.

Schalken ero huuhkajamolari Lukas Hradeckyn edustamaan, kuudentena olevaan Bayer Leverkuseniin on vain kaksi pistettä. Kävi lauantain pelissä siis miten kävi, Leverkusenilla on sauma kiriä piste-eroa ylempänä oleviin joukkueisiin.

– Ihan miten vaan käy siinä pelissä, niin kelpaa meille. Siinä joku jättää pisteet ottamatta. Annetaan niiden vääntää ja pelata keskenään mitä haluaa, Hradecky nauroi Suplan Bundes-Luke -podcastissaan.

Bayernia pidetään selvänä ennakkosuosikkina siksikin, ettei Schalke ole voittanut Saksan hallitsevaa mestaria Bundesliigassa peräti 10 vuoteen.

Leverkusen aloitti bundesliigaottelut talvitauon jälkeen 4-1-vierasvoitolla Paderbornista. Lukemista huolimatta Hradeckyllä riitti torjuntatöitä. Maalintekoyritykset olivat isäntien eduksi 13-12.

Leverkusen onnistui voittamaan myös kauden avauskohtaamisen elokuussa 3-2.

– Paderborn on aika villi joukkue. Ne eivät tingi pelitavastaan. Jos vähän aikaa ottaa löysästi, niin tulee kyllä iso vyöry päälle. Ne tulevat kyllä vielä ottamaan pisteitä. Voi olla sitäkin ilosempi, että saatiin molemmista peleistä voitot. He ovat vaarallinen joukkue eikä heillä ole mitään hävittävää, ja he vetävät täyttä höyryä.

– Kyllä sai olla hereillä. Ihan kiva aloitus vuodelle sillä tavalla, että sai itse laitettua moottorit käyntiin niin sanotusti, Hradecky iloitsi.

Bayer Leverkusenin pelit Bundesliigassa jatkuvat sunnuntaina 26. tammikuuta klo 19, kun joukkue kohtaa Fortuna Düsseldorfin. Ottelu näkyy Viasatin kanavilla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.