© Kuva: Getty Images

Manchester United – Wolverhampton: Kokoonpanoissa kysymysmerkkejä

FA Cup
Manchester United – Wolverhampton
Keskiviikko 15.01. klo 21:45

FA Cupin kolmannen kierroksen uusintaottelut jatkuvat keskiviikkona ja otan noston mielenkiintoisesta Valioliigaparista Manchester United – Wolves. Joukkueet ovat sarjassa iskuetäisyyden päässä toisistaan kolmen pisteen sisällä. Yksi kysymysmerkki tulee ottelussa olemaan joukkueiden kierrätys.

Manchester United oli viikonloppuna selkeästi parempi Norwichia vastaan ja voitti 4-0. Unitedin kauteen on mahtunut paljon pettymyksiä, mutta Old Traffordilla se on ollut keskimäärin erittäin hyvä. Ole Gunnar Solskjaerilla riittää pohtimista lukuisten loukkaantumisten kanssa – Norwichia vastaan Marcus Rashford sai kolhun Norwich -ottelussa kolhun ja otettiin tunnin kohdalla vaihtoon. Solskjaer tuskin vaarantaa tärkeää hyökkääjää ennen isoa Liverpool -ottelua.

Wolves joutui tyytymään 1-1 tasapeliin Newcastlea vastaan, vaikka oli ottelussa vahvasti niskan päällä. Wolvesin kokoonpanotiedot ovat ManUun verrattuna paljon lohdullisemmat, mutta lopullinen kokoonpano voi silti sisältää yllätyksiä. Wolves on hyvin solidi joukkue, mutta vieraspelejään se ei voita turhan usein. Silti sillä on keskiviikkona omat mahdollisuutensa mennä jatkoon – viime vuonnahan Wolves tiputti puolivälierissä juuri Unitedin.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voitosta kertoimet tuntuisivat olevan kohdallaan. Eniten tässä ottelussa kiinnostaa molempien joukkueiden osuminen maalipuitten väliin. Unitedin permanentti tulee olemaan tähän otteluun kaukana optimista ja Wolvesia vastaan on viime aikoina tehty maaleja. Vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,86.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.