Manchester Unitedin tämän kauden parhaalla maalintekijällä Marcus Rashfordilla on selässään rasitusmurtuma kahdessa kohdassa.

Rashford, 22, ei kyennyt sunnuntaina pelaamaan Valioliigassa, kun United hävisi sarjakärki Liverpoolille 0-2. Ottelun jälkeen Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær kertoi, että tähtihyökkääjää odotaa ainakin kuuden viikon tauko tositoimista. Brittimediassa on puhuttu jopa kolmesta kuukaudesta.

– Hänellä on paha loukkaantuminen. Se on rasitusmurtuma, joka sattui [viime viikon keskiviikkona] Wolverhamptonia vastaan, kommentoi Solskjær Sky Sportsin mukaan.

– Normaalisti rasitusmurtumasta toipumiseen menee kuusi viikkoa. Sen jälkeen hänen on luultavasti vielä kuntoutettava selkäänsä.

Rashford tuli Wolverhamptonia vastaan vaihdosta sisään 64. minuutilla, mutta hänet jouduttiin ottamaan jo varttia myöhemmin pois kentältä hänen törmättyä Matt Dohertyn kanssa.

Solskjær myönsi, että United saattaa etsiä ykköstykilleen tuuraajan siirtomarkkinoilta.

– Olemme valitettavassa tilanteessa.

– Saatamme tehdä myös lyhyen aikavälin ratkaisuja.

– Voimme ostaa jonkun, jos saatavilla on sopiva pelaaja. Lainadiilikin voi olla mahdollinen.

Skyn tietojen mukaan Manchester United hakee uutta hyökkääjää ”epätoivoisesti”. Seuran kykyjenetsijöitä on pyydetty käymään kaikki mahdolliset vaihtoehdot läpi. Tammikuun siirtoaikaa on jäljellä alle kaksi viikkoa.

Rashford on pelannut tällä kaudella 31 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 19 maalia ja syöttänyt viisi.

Marcus Rashford

@MarcusRashford

Marcus Rashford

@MarcusRashford
On the pitch or not, @ManUtd fans don’t get much bigger than me.

You best believe I'll be involved in team meetings, team huddles and team sessions throughout this recovery 💪🏿
Blink and I'll be back, fitter than ever. See you soon 👊🏿 #GGMU