Norjalaismedia: Suomen maajoukkuepelaajat löytämässä uuden seuran Norjan pääsarjasta

© Kuva: Juha Tamminen
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Kun Simo Valakarin valmentama Tromsø IL putosi kauden 2019 päätteeksi Norjan pääsarjasta, tuli TIL:n suomalaiskolmikosta hetkellisesti divaripelaajia. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että ainakin Onni Valakari ja Robert Taylor saavat jatkaa uraansa Eliteserienissä.

Useat norjalaislähteet – muun muassa BT ja iTromsø – kertovat Valakarin ja Taylor jatkavan uraansa Brann Bergenissä. Brann Bergen ja Tromsø ovat jo sopineet vaihtokaupasta, jossa toiseen suuntaan matkaa 31-vuotias Ruben Yttergård Jenssen. Yttergård Jenssen on kotoisin Tromsøstä ja seuran oma kasvatti palaa kotiin ilmeisesti ainakin osin perhesyistä.

Norjalaismedian mukaan sopimusten henkilökohtaisista ehdoista ei ole vielä syntynyt täyttä sopua, mutta joka tapauksessa siirtojen toteutumista pidetään todennäköisinä. Ilmeisesti siis Valakarin ja Taylorin kohdalta saadaan odottaa lähiaikoina sopimusuutisia.

Brann Bergen sijoittui viime kaudella Eliteserienissä yhdeksänneksi. Viimeisten neljän kauden aikana se on yltänyt sarjassa myös kärkikolmikkoon, vuonna 2016 toiseksi ja toissa vuonna kolmanneksi.

20-vuotias Pikkuhuuhkajien luottopelaaja Onni Valakari oli viime kaudella Tromsøn paras maalintekijä tehtyään 29 ottelussa seitsemän maalia. Huuhkajien EM-karsintamiehistöön kuulunut monipuolinen Taylor, 25, teki pääsarjaotteluissa neljä maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!