PSG:n valmentaja ei halua menettää Atlético Madridiin yhdistettyä Edinson Cavania: ”Luotan siihen, että hän pysyy seurassamme”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Paris Saint-Germainin maalipyssyn Edinson Cavanin kuluva kausi Ranskan liigassa on ollut vaikea. Uruguaylaishyökkääjä on aloittanut kuluvalla kaudella neljä sarjapeliä ja jäänyt loukkaantumisensa takia Interistä lainatun Mauro Icardin taakse nokkismjärjestyksessä.

32-vuotiaan Cavanin sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä. Espanjalainen AS raportoi jo marraskuun alussa, että Cavani on yhdistetty siirtohuhuissa Atlético Madridiin.

PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel pitäisi luottokärkensä mieluusti riveissään ainakin kevätkauden.

– Loukkaantumisen jälkeen asiat ovat olleet Edinsonille aikeita. Sen myötä hän on menettänyt rytminsä, ja sillä välin muut ovat olleet hyvässä vireessä hänen pelipaikallaan, Tuchel sanoi Daily Mailin mukaan.

– Luotan siihen, että hän pysyy seurassamme enkä usko mitään muuta tapahtuvan.

Cavani on espanjalaislehdistön mukaan toiveikas siitä, että voisi siirtyä Atléticoon jo tammikuussa. Espanjalaisseuran on kuitenkin ensin myytävä pelaajia ennen konkarikärjen hankkimista.

PSG:n uskotaan vaativan kautta aikojen parhaasta maalintekijästään Cavanista noin 15 miljoonaa euroa.

Sky Italian siirtoasiantuntija Gianluca di Mario kertoi uskovansa Cavanin siirtyvän Atlétin riveihin kesällä, sillä silloin seura saa pelaajan ilman siirtokorvausta. Sky Italian mukaan Cavani ja Atlético ovat jo päässeet sopuun sopimuksen ehdoista.

Sunnuntaina Cavani pelasi avauskokoonpanossa ja esiintyi edukseen PSG:n 6-0-murskavoitossa Linas-Montlherysta. Cavani teki kaksi maalia ja syötti yhden.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!