FA Cup
QPR – Sheffield Wednesday
Perjantai 24.01. klo 21:45

FA Cupissa on mukana vielä 32 joukkuetta ja tänä viikonloppuna niistä pudotellaan puolet pois. Perjantaina aloitetaan kahden matsin voimin ja nosto tulee Championshipissä pelaavien QPR:n ja Sheffield Wednesdayn välisestä ottelusta. Joukkueet ovat sarjataulukossa keskivaiheilla muutaman pisteen välein. Tunnettu tosiasia on, että FA Cupin ottelut ovat oma maailmansa, eikä suoria johtopäätöksiä sarjatilanteesta päästä vetämään.

QPR:n sarjakausi on ollut aaltoliikettä. Joukkue on suorittanut yleisesti ottaen hyvin, kun peilaa sille ennen kautta asetettuja odotuksia. Viime kierroksella Mark Warburtonin suojatit saivat ison sulan hattuunsa kaatamalla nousukandidaatti Leedsin. Myös aikaisempi murskavoitto Cardiffista sekä edellisen cup-kierroksen ylikävely Swanseasta puhuvat kovaa kieltään Ärrien potentiaalista. FA Cup on QPR:n mahdollisuus saada tästä kaudesta pysyviä muistoja.

Sheffield Wednesday eteni tälle kierrokselle kaatamalla Valioliigan Brightonin vieraissa 0-1. Sarjassa joukkue on valunut huonon jakson myötä playoff-viivalta sarjan keskivaiheille ja viime viikonlopun 0-5 kotitappio Blackburnille oli todella vaatimaton esitys. Garry Monkin tehtävänä onkin saada joukkue takaisin päivänvaloon ja cup-menestys kyllä paikkaisi haavoja kovastikin. Eikä tasaisessa Championshipissäkään playoff-viiva ole Owlsilla kuin neljän pisteen päässä.

Lyö vetoa ottelusta:

QPR:n näkymät tähän kamppailuun ovat kirkkaammat ja kotietu huomioiden joukkue on suosikkini menemään seuraavalle kierrokselle. Cup-ottelut ovat kyllä sangen arvaamattomia, joten maltti on näissä kekkereissä tarpeen. Vetosuositus on Tasapeli ei vetoa: QPR kertoimella 1,86.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO