Ranskalaislehti Le Parisienin mukaan Paris Saint-Germainin supertähti Kylian Mbappén sopimuksessa on pykälä, joka saattaa velvoittaa PSG:n maksamaan Monacolle 35 miljoonaa euroa, jos Mbappé siirtyy pois Pariisista kesken sopimuskauden.

Pykälä aktivoituu myös siinä tilanteessa, että Mbappé päättää jatkaa sopimustaan PSG:n kanssa. Mbappé liittyi PSG:n riveihin juuri Monacosta vuonna 2018. Tiedot siirtosummasta vaihtelevat, mutta espanjalaislehti AS:n mukaan Mbappé maksoi PSG:lle noin 185 miljoonaa euroa.

On siis hyvin todennäköistä, että PSG:n lopullinen Mbappésta maksama summa kohoaa vielä 220 miljoonaan euroon, vaikka 21-vuotias huippupelaaja nykyisin Pariisissa jo pelaakin.

Mbappéa on huhuttu muihin Euroopan suurseuroihin, joista yksi on Real Madrid. PSG haluaisi jatkaa nuoren hyökkääjän sopimusta ja onkin tehnyt Mbappélle tarjouksen karkottaakseen kilpailijat hänen ympäriltään.

Molemmissa tapauksissa PSG joutuisi maksamaan Monacolle 35 miljoonaa euroa niin sanottua ekstraa vanhan siirtosumman päälle.

Lähde: AS