Ranskalaislähde: Kylian Mbappén sopimuksessa on 35 miljoonan euron lisäpykälä – PSG saattaa joutua maksamaan Monacolle

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Ranskalaislehti Le Parisienin mukaan Paris Saint-Germainin supertähti Kylian Mbappén sopimuksessa on pykälä, joka saattaa velvoittaa PSG:n maksamaan Monacolle 35 miljoonaa euroa, jos Mbappé siirtyy pois Pariisista kesken sopimuskauden.

Pykälä aktivoituu myös siinä tilanteessa, että Mbappé päättää jatkaa sopimustaan PSG:n kanssa. Mbappé liittyi PSG:n riveihin juuri Monacosta vuonna 2018. Tiedot siirtosummasta vaihtelevat, mutta espanjalaislehti AS:n mukaan Mbappé maksoi PSG:lle noin 185 miljoonaa euroa.

On siis hyvin todennäköistä, että PSG:n lopullinen Mbappésta maksama summa kohoaa vielä 220 miljoonaan euroon, vaikka 21-vuotias huippupelaaja nykyisin Pariisissa jo pelaakin.

Mbappéa on huhuttu muihin Euroopan suurseuroihin, joista yksi on Real Madrid. PSG haluaisi jatkaa nuoren hyökkääjän sopimusta ja onkin tehnyt Mbappélle tarjouksen karkottaakseen kilpailijat hänen ympäriltään.

Molemmissa tapauksissa PSG joutuisi maksamaan Monacolle 35 miljoonaa euroa niin sanottua ekstraa vanhan siirtosumman päälle.

Lähde: AS

 


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!