Ruotsalaislehti: Tunnettu jalkapallopersoona luuli lähtevänsä Tinder-treffeille – sen jälkeen alkoi karmea tapahtumasarja

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaislehti Expressen kertoo sivuillaan alkuvuodesta 2019 tapahtuneesta tapahtumasarjasta, jossa ruotsalainen jalkapallopersoona lähti Tinder-treffeille ja joutui sen jälkeen kokemaan järkyttävän tapahtumasarjan.

Lehti ei kerro suoraan, kenestä julkkisfutaajasta – nykyisestä tai entisestä – on kyse. Todennäköisesti kyse on kuitenkin jo pelaajauransa lopettaneesta miehestä.

Futaaja luuli lähtevänsä deittisovellus Tinderin kautta normaaleille treffeille ja tapaavansa naisen. Sen sijaan hän kohtasikin viisihenkisen miesjoukon, joka sieppasi hänet metsään. Joukko uhkasi miehen henkeä ja tyhjensi tämän pankkitilin.

Expressenin mukaan miestä pidettiin vankina metsässä kahden tunnin ajan ja häntä uhkailtiin veitsellä. Hänen tililtään ja lompakostaan vietiin yhteensä 109 000 Ruotsin kruunua eli yli 10 000 euroa.

Miesjoukko on nyt saanut syytteen tapahtuneesta. Miehiä syytetään muun muassa ryöstöstä ja sieppauksesta. Tapausta aletaan käsitellä oikeudessa tammikuun 30. päivä.

Ryöstön kohteeksi joutunut mies ei Expressenin mukaan halunnut kommentoida tapausta.