Sami Hyypiä palkittiin Urheilugaalassa: ”Nuo kamerat vähän paljasti yllätyksen”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa perjantaina Norwich - Leicester! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Huuhkajien ja Liverpoolin monivuotinen puolustaja Sami Hyypiä palkittiin Urheilugaalassa torstaina Suomen urheilun lähettiläs -palkinnolla.

Palkinto oli Hyypiälle kolmas Urheilugaalojen historiassa. Hänet on valittu aiemmin Vuoden urheilijaksi, sekä Vuoden valmentajaksi.

– Kiitoksia. Nuo kamerat vähän paljasti yllätyksen [viitaten videoon Hyypiän uran huippuhetkistä ennen palkinnon saamista]. En ehtinyt silti kirjoittaa puhetta, mies nauratti yleisöä.

– Olen ylpeä edustaessani jalkapalloa. Se mitä Huuhkajat teki, Riven johdolla mentiin kisoihin, teki minut onnelliseksi. Voidaan unohtaa Unkarit ja muut, ei tarvitse enää puhua niistä, Hyypiä jatkoi.

– Tämä palkinto on ehkä sellainen, että kun on maailmalla ja tekee sitä mitä rakastaa, ei tule mietittyä, että on jokin lähettiläs omalle maalleen. Sitä keskittyy vain omiin suorituksiin ja treenaamiseen, Hyypiä totesi.

– Tätä ei tehdä yksin. Haluaisin kiittää omia vanhempiani. He loivat hyvän pohjan, etten ainakaan tämän maan mainetta mokannut maailmalla. Kiitos myös vaimo Susanna, sekä pojat, Hyypiä päätti.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Valioliigassa perjantaina Norwich - Leicester! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!