Sami Hyypiä palkittiin Urheilugaalassa: ”Nuo kamerat vähän paljasti yllätyksen”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ja Liverpoolin monivuotinen puolustaja Sami Hyypiä palkittiin Urheilugaalassa torstaina Suomen urheilun lähettiläs -palkinnolla.

Palkinto oli Hyypiälle kolmas Urheilugaalojen historiassa. Hänet on valittu aiemmin Vuoden urheilijaksi, sekä Vuoden valmentajaksi.

– Kiitoksia. Nuo kamerat vähän paljasti yllätyksen [viitaten videoon Hyypiän uran huippuhetkistä ennen palkinnon saamista]. En ehtinyt silti kirjoittaa puhetta, mies nauratti yleisöä.

– Olen ylpeä edustaessani jalkapalloa. Se mitä Huuhkajat teki, Riven johdolla mentiin kisoihin, teki minut onnelliseksi. Voidaan unohtaa Unkarit ja muut, ei tarvitse enää puhua niistä, Hyypiä jatkoi.

– Tämä palkinto on ehkä sellainen, että kun on maailmalla ja tekee sitä mitä rakastaa, ei tule mietittyä, että on jokin lähettiläs omalle maalleen. Sitä keskittyy vain omiin suorituksiin ja treenaamiseen, Hyypiä totesi.

– Tätä ei tehdä yksin. Haluaisin kiittää omia vanhempiani. He loivat hyvän pohjan, etten ainakaan tämän maan mainetta mokannut maailmalla. Kiitos myös vaimo Susanna, sekä pojat, Hyypiä päätti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.