Italiassa – ja miksei Suomessakin – odoteltiin laajalti, että Simon Skrabbin siirto Bresciaan virallistettaisiin tiistain aikana. Tiistai kuitenkin oli ja meni, eikä Brescian kanavilta uutisia kuulunut.

Paikallislehti Giornale di Brescia kertoi tiistai-iltana, että viivästys johtuu byrokraattisista syistä. Skrabb suoritti tiistaiaamuna normaaliin tapaan seuran lääkärintarkastuksen, muttei voinut osallistua joukkueen iltapäivän harjoituksiin. Tämä johtui siitä, etteivät Skrabbin siirtopaperit Norrköpingistä olleet vielä saapuneet.

Suomalaishyökkääjä jäi Bresciaan edelleen odottelemaan, että siirto saataisiin maaiin. Lehden mukaan paperiasioiden toivotaan järjestyvän päivän aikana. Brescialla on keskiviikkona kahdet harjoitukset, ja toiveena on, että Skrabb voisi osallistua ainakin niistä jälkimmäisiin.

Tammikuussa 25 vuotta täyttävän Skrabbin siirtosumma ei kuitenkaan kenties ole niin korkea kuin aiemmin uskottiin. Aiemmin on kerrottu Brescian maksavan suomalaisesta noin 2,8 miljoona euroa.

[readmore from=Skrabb-Simon]

Tiistaina ruotsalaislehti Expressen kuitenkin kirjoitti siirtosumman asettuvan haarukkaan 10-15 miljoonaa kruunua. Tämä tarkoittaisi euroissa 950 00 euroa – 1,42 miljoonaa.

Skrabbin uskotaan solmivan Brescian kanssa 3,5-vuotisen sopimuksen.