Simon Skrabbin siirto viivästyy edelleen – mistä on kyse?

© Kuva: Pekka Mäntylä
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Tammikuun ensimmäistä suurta suomalaissiirtoa on odoteltu jo jonkin aikaa, mutta mitään virallista ei kuulu. Huuhkajien Simon Skrabb on jo kuvattu Bresciassa lääkärintarkastuksen merkeissä, mutta vieläkään hän ei ole virallisesti Brescian pelaaja.

Giornale di Brescia kirjoitti jälleen keskiviikkoiltapäivänä, että ”byrokraattiset ongelmat” ovat estäneet siirron viemistä maaliin. Skrabbin toivottiin osallistuvan keskiviikkona ensimmäisiin joukkueharjoituksiinsa Bresciassa, mutta sen sijaan odotus kuitenkin jatkui.

Ruotsalaissivusto Svenskafans lisää, että eri medialähteiden mukaan Brescia on pyytänyt Skrabbin vanhalta seuralta Norrköpingiltä siirtoon vaadittavia papereita. Sivusto spekuloi lisäksi, voisiko siirron tiellä olla myös jokin lääketieteellinen syy. Skrabb on kärsinyt vuosien varrella useista loukkaantumisista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS