Sky Italia: Olivier Giroud hyväksyi sopimusehdot Interin kanssa – nyt pallo on Chelsealla

© Kuva: Getty Images

Italialaisseura Inter Milan on päässyt sopuun Chelsean ranskalaishyökkääjän Olivier Giroud’n agenttien kanssa pelaajan 2,5-vuotisesta sopimuksesta milanolaisseuraan, kertoo Sky Italia.

Giroud janoaa siirtoa, sillä Chelseassa hän ei ole juuri minuutteja saanut tällä kaudella. Nyt siirto riippuu lähes täysin Chelseasta, jonka kanssa Giroud’n nykyinen sopimus päättyy kesällä.

Chelsean uskotaan Skyn mukaan vaativan Giroud’sta 8-10 miljoonaa euroa. Seurat eivät ole vielä päässeet sopuun summasta.

Kyseinen summa saattaa muodostua ongelmaksi, vaikka jalkapallon nykymarkkinoiden hintatasoon verrattuna rahamäärä ei vaikutakaan kovin suurelta. Inter ei halua tuhlata yli viittä miljoonaa euroa vahvaan pääpelaajaan, vaikka Giroud olisi itse erittäin kiinnostunut siirtymään Serie A:n kärkiseuraan.

Giroud’lla uskotaan olevan saumoja siirtyä moneen muuhunkin seuraan tammikuussa, jos Chelsea hyväksyy tarjotun summan. Yksi kiinnostunut seura on Ranskan Ligue 1:n suurseura Lyon, joka tavoittelee kärkeä riveihinsä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.