Jalkapallon Suomen Cup polkaistiin lauantaina käyntiin. Ohjelmassa piti olla 11 ottelua, mutta Hongan ja HIFK:n välinen ottelu jouduttiin perumaan. Lue lisää tästä.

HJK kaatoi TPS:n lauantain ensimmäisessä kamppailussa lukemin 3-0. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Riku Riski, Matti Peltola sekä David Browne.

Ilves haki vierasvoiton FC Lahden vieraana. Ottelu päättyi lukemiin 1-2. Kotijoukkue meni toisen puoliajan alussa johtoon Mikko Viitikon maalilla. Ilves kuitenkin käänsi lopussa ottelun itselleen vasta 17-vuotiaan Eetu Mömmön sekä Iiro Järvisen maaleilla.

RoPS ja SJK tasasivat pisteet Oulussa pelatussa ottelussa lukemin 1-1. Eetu Muinonen vei rovaniemeläiset toisella jaksolla johtoon komealle volleyllä, mutta Darvin Chavez tasoitti ottelun 77. minuutilla. Lisäosumia ottelussa ei enää nähty.

Hallitsevan Suomen mestarin Kuopion Palloseuran Cup-juna lähti yskähdellen liikkeelle Valkeakoskella FC Hakan vieraana. Kotijoukkue meni johtoon toisen jakson alussa Akseli Lehtojuuren maalilla. Hakan johto ei kuitenkaan kestänyt loppuun asti, vaan kuopiolaisten Ilmari Niskanen tasoitti ottelun 84. minuutilla komealla vapaapotkulla. Ottelu päättyi 1-1.

FC Inter aloitti Cup-taipaleensa vakuuttavalla voitolla IFK Mariehamnista lukemin 3-0. Turkulaisten maalit iskivät Elias Mastokangas, Matias Ojala sekä Alvaro Muniz.