”Suomen Messi” sai ghanalaiset jalkapalloilijan alut sekoamaan kikoillaan

© Kuva:

Tanskan pääsarjaseura Nordsjællandin suomalaispelaaja Oliver Antman on tällä hetkellä suuressa suosiossa ghanalaisen Right to Dream -akatemian poikien keskuudessa.

Nordsjællandin edustusjoukkue on parhaillaan viikon mittaisella harjoitusleirillä Ghanassa. Vuonna 2016 Right to Dreamin perustajasta Tom Vernonista tuli yksi Nordsjællandin omistajista.

Tanskalaisseura lisäsi sunnuntaina sosiaaliseen mediaan videon, jossa 18-vuotias Antman esittelee taitojaan ghanalaisille pojille. Videolla hän pomputtelee palloa ja tekee sen kanssa freestyle-kikkoja. Pojat innostuvat Antmanin jokaisesta tempusta enemmän ja enemmän ja lopulta he piirittävät nuoren suomalaislupauksen.

– ”Suomen Messi” Oli Antman valtasi lattian, kirjoitti Nordsjælland videon tekstisaatteeseen.

Antman siirtyi Nordsjællandiin vuonna 2018 Gnistanista, joka sai pelaajakaupasta ”merkittävän siirtokorvauksen”. Kyseessä oli Gnistanin seurahistorian ensimmäinen pelaajakauppa ulkomaille. Antman debytoi Nordsjællandin edustusjoukkueessa viime vuonna. Tähän mennessä hän on pelannut tanskalaisseuran ykkösmiehistössä kahdeksan ottelua.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!