Telegraph: Inter johtaa jahtia maailmanmestarihyökkääjästä – tutun koutsin hoteisiin?

© Kuva: Getty Images

Ranskan paidassa kesällä 2018 maailmanmestaruuden voittanut Olivier Giroud vaihtaa suurella todennäköisyydellä maisemaa tammikuun aikana. 33-vuotias kärkimies on pelannut syyskuun alusta lähtien Chelsean paidassa vain kahdessa ottelussa, yhteensä pyöreät 90 minuuttia.

Giroud’n sopimus umpeutuu tulevana kesänä, ja manageri Frank Lampard on jo antanut ymmärtää, että seura on valmis hyökkääjästä luopumaan. Ottajista ei myöskään ole pulaa.

Giroud’n nimi on yhdistetty huhuissa ainakin Aston Villaan, Newcastleen ja ranskalaiseen Bordeaux’hin. The Telegraph kuitenkin uskoo, että paalupaikalla kisassa on Serie A:n Internazionale. Siirto Italian kärkiseuraan puhuttelee hyökkääjää enemmän kuin Valioliigan putoamistaistelu.

Inter-siirron todennäköisyyttä nostaa sekin, että joukkuetta valmentaa Giroud’lle Chelseasta tuttu mies Antonio Conte. Herrat viettivät samassa joukkueessa vain puolisen vuotta, mutta Giroud teki tuona aikana viisi maalia ja voitti Conten kanssa FA Cupin.

Interin hyökkäys on jo nyt raudanluja, sillä Romelu Lukaku ja Lautaro Martínez ovat olleet hirmutikissä koko kauden. Leveyttä kuitenkin tarvitaan, sillä Eurooppa-liigan pudotuspelit pitävät Interin taatusti keväällä kiireisenä. Giroud onkin juuri Eurooppa-liigassa varsinainen spesialisti, sillä hän oli kilpailun maalikuningas, kun Chelsea juhli mestaruutta viime keväänä.

Kovin suurta siirtosummaa Chelsea ei voi Giroud’sta pyytää miehen sopimuksen ollessa kesällä katkolla. The Telegraph arveleekin siirtosummaksi jäävän alle kolme miljoonaa euroa.

Peliaikaa kokenut hyökkääjä joka tapauksessa janoaa, sillä hänen vakaa aikomuksensa on tunkeutua mukaan Ranskan ensi kesän EM-kisajoukkueeseen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.