Timo Furuholmilta paljon puhuva kommentti Veikkausliigan otteluohjelmasta: ”Pitää tarkastaa almanakasta”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan otteluohjelma julkaistiin tänään keskiviikkona. Otteluohjelma on saanut monenlaista palautetta. FC Interin voimahyökkääjä Timo Furuholm ehti ensimmäisenä pelaajana kommentoimaan uutta ohjelmaa.

Inter pelaa ensi kaudella kotiotteluita jokaisena viikonpäivänä paitsi torstaina. Eniten Interillä on kotipelejä lauantaisin (3). Muuten ottelut ovat jakautuneet melko tasaisesti eri viikonpäiville.

Vertailun vuoksi esimerkiksi SJK pelaa peräti yhdeksän kotiottelua lauantaisin, joiden lisäksi kaksi kotiottelua on sijoitettu perjantaille. SJK on ainoa joukkue, jolla on pelejä jakautunut vain kahdelle viikonpäivälle.

– Pelipäivä on joka päivä. Aina herätessä pitää tarkastaa almanakasta, että miten se nyt menikään. Vähän jäi kaivelemaan tuo torstain uupuminen kotipeleistä, Furuholm kirjoittaa sarkastisesti Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.