Unelmasiirto tuotapikaa maalissa? Simon Skrabb tallentui jo kameroille Bresciassa

© Kuva: Pekka Mäntylä

Huuhkajien Simon Skrabb on jo erittäin lähellä yllättävää, mutta erinomaisen hienoa siirtoa Serie A:n Bresciaan. Huhu nousi pinnalle viime viikolla, ja siirron uskotaan virallistuvan tänään tiistaina.

Skrabb on jo tallentunut videokameroille Bresciassa. Hän kävi seuran lääkärintarkastuksessa tiistaiaamuna ja osallistuu jo tänään joukkueen harjoituksiin. Näin kertoo Twitter-tilillään Elivebresciatv. Myös Sky Italian Gianluca di Marzion mukaan siirto tullaan vahvistamaan tänään.

Vahvistamattomien tietojen mukaan Brescia maksaa Skrabbista Norrköpingille 2,8 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Brescia on Serie A:ssa kolmanneksi viimeisenä, putoamisviivan alla. Seurassa pelaa myös toinen suomalainen, Huuhkajien kakkosvahti Jesse Joronen.