Vuoden golazoa yrittänyt Kylian Mbappé uteluihin tulevaisuudestaan: ”Nyt ei ole oikea hetki”

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Paris Saint-Germain raivasi keskiviikkona tiensä Ranskan Liigacupin välieriin kukistamalla Saint-Étiennen murskaavasti 6-1. Mauro Icardi johti orkesteria hattutempullaan, mutta peli-iloa uhkui myös 21-vuotias Kylian Mbappé, joka teki yhden maalin ja syötti kaksi.

Kaiken lisäksi ranskalaisnuorukainen oli lähellä tehdä todellisen Puskas-ehdokkaan. Neymar päästi pallon jalkojensa välistä, ja Mbappé kokeili 18 metristä kylmänviileästi ”rabonalla” (potkaisten oikealla jalallaan vasemman jalkansa takaa). Pallo meni kuitenkin niukasti ohi takatolpan.

Pelin jälkeen Mbappélta kysyttiin haastattelussa, miltä hänen tulevaisuutensa näyttää. PSG-sopimus ulottuu vuoteen 2022, ja jatkohaluista liikkuu ristiriitaisia tietoja. Myöskään Real Madrid -huhut eivät ota hellittääkseen. Mbappé piti kuitenkin jatkonsa suhteen salamyhkäistä linjaa.

– Nyt ei ole oikea hetki puhua siitä (jatkosopimuksesta). Nyt on aika pelata jalkapalloa. Minä haluan vain keskittyä tähän kauteen, Mbappé kuittasi AS:n mukaan.

– Seura on rauhallisessa ja vakaassa tilanteessa, mutta minun toiveeni on yksinkertaisesti nyt pelata jalkapalloa.

Mbappélta kysyttiin myös, puolustiko PSG:n joukkue paremmin pelatessaan 4-4-2 -järjestelmällä Saint-Étienneä vastaan.

– Olettamus on ollut, ettei tämäntasoisten pelaajien panostus ole ollut riittävää. Emme olleet täydellisiä nytkään, mutta paljon parempia. Se helpottaa takanamme pelaavia pelaajia, sillä he voivat pelata meille parempia palloja.

– Kyse ei ole silti pelkästä järjestelmästä. Katsomme pelejä televisiosta ja olemme huomanneet, ettemme ole maailman parhaita puolustajia. Edistyksen näkee kuitenkin kentällä. Kun me teemme työmme, takanamme pelaavien pelaajien täytyy juosta vähemmän meidän takiamme, Mbappé analysoi.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksen huipennus Wolves - Pool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!