18-vuotias suomalaislupaus teki avausmaalinsa Tanskan Superliigassa

© Kuva: Getty Images

18-vuotias suomalaislupaus Oliver Antman on tehnyt ensimmäisen maalinsa Tanskan Superliigassa. Jo lapsena ”Suomen Messi” -lisänimen saanut tekniikkataituri teki 5-0 -maalin, kun Nordsjaelland rökitti Horsensia maalein 6-0. Antman tuli kentälle 72. minuutilla ja heilutti verkkoa vain kolme minuuttia myöhemmin.

Nordsjaelland tunnetaan joukkueena, joka antaa nuorille pelaajille poikkeuksellisen rohkeasti vastuuta. Horsens-ottelu oli tästä erinomainen esimerkki.

Nordsjaellandin joukkueen keski-ikä oli tänään 23,2 vuotta. Joukkueen viidestä maalintekijästä neljä on puolestaan syntynyt 2000-luvulla. Ottelun kuudes ja viimeinen maali oli Horsensin oma maali.

Oliver Antman on saanut kuluvan kauden aikana mukavasti jalansijaa Nordsjaellandin joukkueessa. Hän teki maalin jo tammikuisessa harjoitusottelussa, ja harjoitusleirillä Ghanassa Antman saavutti kikkailuineen laajaa kansainvälistäkin huomiota.

Antman pelasi jo viime kaudella Superliigassa viidessä ottelussa 103 peliminuuttia. Tällä kaudella minuutteja pääsarjassa oli tullut ennen keskiviikkoa kahdessa ottelussa 27.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!