AC Oulu ja VPS tasasivat pisteet Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa lauantaina. Ottelu päättyi lukemiin 2–2.

Kotijoukkue VPS siirtyi Steven Morrisseyn maalilla johtoon vajaan vartin pelin jälkeen. Loorents Hertsi toi oululaiset kuitenkin tasoihin vielä ensimmäisen jakson lopulla.

Hertsi vei Oulun johtoon toisen jakson alussa, mutta vaasalaisten avausmaalin tehnyt Morrissey tasoitti pelin, kun pelikellossa oli jäljellä 15 minuuttia.

Tasapeli riitti nostamaan AC Oulun yksin lohkokärkeen Suomen Cupissa. Tänään pelataan vielä yksi ottelu, jossa AC Kajaani kohtaa SJK Akatemian. Molemmat joukkueet voivat nousta voitolla Oulun ohi lohkon piikkipaikalle.

Kajaanin ja SJK Akatemian ottelusta on pelattu ensimmäinen puoliaika. Kajaanilaiset johtavat ottelua lukemin 1–0.