Kahdeksan ottelua, seitsemän voittoa. Siinä Bayer Leverkusenin erinomainen saldo vuonna 2020 pelatuista kilpailullisista otteluista. Ainoan tahran aiheutti 1. helmikuuta kotikentällään Leverkusenin kaatanut Hoffenheim, mutta sen jälkeen Werkself on rakentanut taas viiden ottelun voittoputken.

Sunnuntaina BayArenalta sai lähteä tappio niskassaan kotimatkalle Augsburg. Leverkusenin voittonumerot kirjattiin tällä kertaa 2-0. Augsburgin avauksessa pelasi Huuhkajista Fredrik Jensen, joka kutsuttiin vaihtoon 59. minuutilla.

Lukas Hradeckylle ottelu merkitsi kauden seitsemättä nollapeliä Bundesliigassa. Useammin maalinsa puhtaana tällä kaudella on pitänyt vain Bayern Münchenin Manuel Neuer, jolla nollapelejä on kahdeksan. Hradeckyn tavoin seitsemään nollapeliin ovat pystyneet Borussia Dortmundin Roman Bürki ja RB Leipzigin Péter Gulácsi.

Kotijoukkue Bayer Leverkusen hallitsi peliä erittäin selvästi. Pallonhallinta tilastoitiin Leverkusenin eduksi 76-24, ja syöttöjä sille kirjattiin huimat 851.

Pitkään näytti siltä, ettei Lukas Hradecky joutuisi torjuntatöihin lainkaan, mutta viimeisellä varttitunnilla suomalainen sai pysäyttää kaksi Augsburgin maalintekoyritystä. Kovin suuria vaikeuksia ei Hradecky silti kokenut, mutta hyvä jalkatorjunta hieman ennen täyttä aikaa oli toki tärkeä suoritus.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04fussball
89.

Eine Minute vor Schluss muss @HradeckyLukas seine Spinnen-Arme nochmal ausfahren – kein Problem für ihn.🕷

⚽️ 2:0 | #B04FCA | #Werkself

Leverkusenin avausmaalin teki 25. minuutilla Kai Havertzin hyvästä syötöstä 20-vuotias Moussa Diaby. Loppunumerot 2-0:aan syntyivät 59. minuutilla Nadiem Amirin tarkalla alanurkkalaukauksella.