© Kuva: Getty Images

Chelsea – Manchester United: Top 4 -sijoitus tähtäimessä

Valioliiga
Chelsea – Manchester United
Maanantai 17.02. klo 22:00

Valioliigassa pelataan vielä maanantaina yksi ottelu ja se on hyvinkin suuntaa antava, kun top 4 -sijoituksista puhutaan. Neljänteen sijaan löytyy iskuetäisyydellä useita joukkueita, ja Chelsean hidastunut pistetahti antaa mahdollisuuksia muille joukkueille. Manchester United on tällä hetkellä kuuden pisteen päässä yhdeksännellä sijalla.

Chelsean kiito on alkukauden jälkeen tasaantunut ja viime viikkoina Frank Lampardin suojatit ovat pudottaneet pisteitä etukäteen heikommillekin vastuksille. Viimeiseen viiteen otteluun mahtuu vain yksi voitto, joka tuli Burnleystä. FA Cupissa joukkue jatkaa seuraavalle kierrokselle pudotettuaan Hullin. Syyttävä sormi osoittaa helposti joukkueen alakertaa, jolle tehdään tällä hetkellä liikaa maaleja. Poissaolijoita Lampardin kiusana on muutama, tärkeimpinä Christian Pulisic ja Tammy Abraham.

Manchester Unitedin kausi on ollut pettymystentäyteinen ja äänenpainot Ole Gunnar Solskjaerin korvaamisesta ovat koventuneet. Loukkaantumisten suhteen on ollut kieltämättä huono karma ja tälläkin hetkellä poissa on kourallinen pelureita – eniten sattuvat Paul Pogban ja Marcus Rashfordin jättämät aukot. Bruno Fernandesin lisäksi Odion Ighalo saanee maanantaina mahdollisuutensa näyttää osaamisensa kentällä.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti maanantain ottelu ei vaikuta varsinaiselta herkkupalalta, mutta pientä tipsintynkää voisi antaa molempien pääsemisestä maalien makuun. United ei ole viime kierroksilla maaleilla mässäillyt, mutta Chelseaa vastaan se voi hyvin onnistua. Vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,75.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.