Eero Markkanen päästettiin irti Suomen Cupissa – FC Haka ja Ilves tasasivat pisteet Pirkanmaan derbyssä

© Kuva: Juha Tamminen

Pirkanmaan herruudesta kamppailtiin pitkästä aikaa lauantaina, kun FC Haka ja Ilves pelasivat Suomen Cupissa 1-1-tasapelin.

Mielenkiintoisessa ottelussa suurin huomio kohdistui avauksessa pelanneeseen Eero Markkaseen, joka ei onnistunut vielä avaamaan maalitiliään valkeakoskelaisten riveissä.

28-vuotias hyökkääjä sai ottelussa tasan tunnin peliaikaa, muttei päässyt tällä kertaa hyville maalintekopaikoille. Muuten pelaaminen oli mallikkaan näköistä pitkän pelitauon jälkeen.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin puolestaan 64. minuutin kohdalla, kun Ilveksen Eetu Mömmö kaadettiin rangaistusalueen sisäpuolella ja Lauri Ala-Myllymäki sijoitti pallon varmasti maaliin.

Tamperelaisten johto ei säilynyt kuitenkaan loppuun sakkaa, sillä Antto Hilska puski pelin tasoihin, kun pelikellossa oli 86. minuuttia.

Valkeakoskelaisten tasoituksen jälkeen ottelussa ei nähty enää lisäosumia ja näin ollen ensimmäinen Pirkanmaan derby päättyi 850 katsojan edessä oikeutettuun tasapeliin.

Ilveksellä ja FC Hakalla on vielä Suomen Cupin B-lohkossa jäljellä yhdet ottelut. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet paikkansa jatkopeleissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.