Herkullinen taideteos! Cristiano Ronaldo sai itselleen suklaasta tehdyn patsaan

© Kuva: Getty Images

Juventuksen supertähdestä Cristiano Ronaldosta ollaan taiteiltu useita patsaita ja veistoksia hänen menestyksekkään jalkapallouransa aikana.

Jokainen niistä ei kuitenkaan ole saanut erityisen lämmintä vastaanottoa. Esimerkiksi Madeiran lentokentälle vuonna 2017 pystytetty pronssinen kasvokuva Ronaldosta meni viraaliksi, koska se ei muistuttanut tarpeeksi paljon häntä itseään.

Portugalilainen taiteilija ja suklaakauppias Jorge Cardoso ei kuitenkaan pelännyt liittyä mukaan lystiin, rakentamalla Ronaldosta hänen omanlaisensa version täysin uudella tavalla.

Cardoso julkisti aiemmin tällä viikolla peräti 187 senttiä korkean ja 120 kilogrammaa painavan suklaaveistoksen Ronaldosta. Veistokseen on käytetty useita erilaisia suklaita ja sen valmistaminen kesti peräti 200 tuntia.

Jos allaoleva video patsaasta ei näy, klikkaa tästä.

Luonnollisen kokoiseksi tehty näköispatsas on siis yhtä pitkä kuin Ronaldo, joka myös 187 senttimetriä pitkä. Useat yksityiskohdat, kuten UEFA:n merkit pelipaidassa ja säärisuojat Ronaldon jaloissa, ovat kaikki otettu tarkasti huomioon.

– Tein tämän veistoksen omalla vapaa-ajallani. Se oli minun henkilökohtainen projektini, jonka todella halusin tehdä. Otin kaikki yksityiskohdat huomioon tehdäkseni siitä mahdollisimman realistisen, Cardoso kertoi Portugal Residentille.