IFK Mariehamn on solminut kauden 2020 kattavan sopimuksen puolustaja Mikko Sumusalon kanssa.

Porvoolaislähtöinen FC Futuran kasvatti pelasi viime kaudella Hongassa, jossa hänelle kertyi 28 ottelua. Suomen kentillä Sumusalo, 29, on tuttu myös Helsingin Jalkapalloklubista, jota hän edusti vuosina 2000-2013 ja 2018. Klubissa Sumusalo on saavuttanut kuusi Veikkausliigan mestaruutta ja kertaalleen Suomen Cupin voiton. Ulkomailla hän on edustanut saksalaisia RB Leipzigia, Hansa Rostockia, Rot-Weiß Erfurtia ja Chemnitzeriä.

Sumusalo on esiintynyt muutaman kerran myös Suomen A-maajoukkueessa, jonka mukana hän oli viimeksi EM-karsintojen alussa.

– Olemme etsineet puolustajaa ja halunneet kokeneen pelaajan täydentämään joukkuetta, joka on muuten nuori ja lupaava. Kun Mikko liittyy joukkueeseen, saamme meritoituneen suomalaisen laitapuolustajan, jolla on kansainvälistä rutiinia ja joka on pelannut pidempään huipputasolla Suomessa ja ollut myös maajoukkuekuvioissa, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi Grönvittin tiedotteessa.

Mariehamnin tiedotteessa kerrotaan myös, että kahdella viime kaudella seuraa edustanut australialaispuolustaja Dylan Murnane ei jatka joukkueessa.