IS-toimittaja: FC Inter käy neuvotteluita viime kauden tähtipelaajansa takaisin hankkimisesta

© Kuva: Juha Tamminen

Ilta-Sanomille ja Urheilulehdelle työskentelevä toimittaja Janne Oivio kertoi mikroblogipalvelu Twitterissä, että FC Inter Turku käy siirtoneuvotteluita norjalaisseura Stabäkin kanssa. Aiheena on Veikkausliigan viime kauden parhaaksi pelaajaksi valittu Filip Valencic.

28-vuotias slovenialainen pelasi viime sesongin lainalla Interin riveissä. Valencic pelasi 27:ssä veikkausliigaottelussa ja teki niissä vakuuttavat 16 maalia. Aiemmin hän on edustanut Suomessa PS Kemiä ja Helsingin Jalkapalloklubia.

Valencicin sopimus Stabäkin kanssa päättyy joulukuussa 2021. Hänen markkina-arvonsa on Transfermarktin mukaan 700 000 euroa, joten kyseessä olisi suursatsaus, jos Inter tai jokin muu veikkausliigaseura onnistuisi hänet hankkimaan.