Joukkuetoveri vertaa Robert Lewandowskia Lionel Messiin ja Cristiano Ronaldoon – ”Ehkä paras hyökkääjä maailmassa”

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Robert Lewandowski on osunut saksalaiselle seurajoukkueelleen Bayern Münchenille jo uskomattomat 39 kertaa tämän kauden kaikissa kilpailuissa.

Puolalainen oli hirmuvireessä myös eilen tiistaina Mestarien liigassa, kun Bayern kukisti Chelsean Stamford Bridgellä pelatussa neljännesvälierien avausosassa tylyin lukemin 3-0. Lewandowski oli tulessa syötäen kaksi ensimmäistä Serge Gnabryn tekemää maalia ja viimeistelemällä itse päätösosuman.

Ottelun jälkeen 31-vuotias maalitykki sai suitsutusta joukkuetoveriltaan David Alabalta.

– Hän on maailmanluokan pelaaja ja maailmanluokan hyökkääjä, Alaba aloitti The Guardianin mukaan.

– Me kaikki tiedämme hänen pystyvän tekemään maaleja, ja tänään hän näytti toisen puolen itsestään syöttämällä niitä. Tiedämme hänen olevan meille hyvin tärkeä ja olemme kiitollisia siitä, että hän on ryhmässämme. Hän näyttää sen joka viikonloppu, luulisin.

Lewandowski ei häviä Alaban mukaan vertailussa Ballon d’Or-pokaalien ennätysmiehiin Cristiano Ronaldoon ja Lionel Messiin.

– Hän on yksi parhaista, ehkä jopa paras, hyökkääjistä maailmassa. Hän tekee maaleja lähes joka pelissä, ja totta kai ansaitsee mielestäni olla huipulla ja tulla puhutuksi noiden kaverien (Messi ja Ronaldo) kanssa, Alaba kehui.