Juventuksen lista Mestarien liigan pudotuspeleihin – mukana todella kova palaaja

© Kuva: Getty Images

Juventus on nimennyt miehistönsä Mestarien liigan pudotuspeleihin, jotka se aloittaa Lyonia vastaan 26. helmikuuta.

Loukkaantuneena poissa listalta on koko kaudeksi sivuun joutunut Merih Demiral. Listalla sen sijaan on konkari Giorgio Chiellini, joka toivoo kuntoutuvansa leikkaushoitoa vaativasta ristisidevammastaan riittävän nopeasti.

Torinolaisten nimilista kokonaisuudessaan:

Wojchiech Szczesny, Mattia De Sciglio, Giorgio Chiellini, Matthijs De Ligt, Miralem Pjanic, Sami Khedira, Cristiano Ronaldo, Aaron Ramsey, Paulo Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Danilo, Blaise Matuidi, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci, Gonzalo Higuain, Daniele Rugani, Adrien Rabiot, Rodrigo Bentancur, Carlo Pinsoglio, Federico Bernardeschi, Gianluigi Buffon.