Juventus Mestarien liigan voittajasuosikki? – Maurizio Sarri kuittasi Jürgen Kloppin puheet naurulla

© Kuva: Getty Images

Juventuksen päävalmentajalle Maurizio Sarrille kerrottiin ennen torinolaisseuran lauantain Brescia-ottelua lehdistötilaisuudessa, että Jürgen Kloppin mukaan Juventus on Mestarien liigan voittajasuosikki. Tämä huvitti Sarria.

Juventus ei ole ollut Serie A:ssa aivan parhaassa mahdollisessa iskussa. Internazionale on Italian pääsarjan kärjessä, ja tiukan kärkikolmikon muodostavat yhdessä Interin kanssa Juventus ja Lazio.

Juventus kohtaa Mestarien liigan pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella Lyonin. Liverpoolilla on puolestaan vastassaan Atlético Madrid. Juventus on ainakin Lyonia vastaan suosikki, mutta koko kilpailun voittajakandidaatiksi nimeäminen nauratti ”Vanhan rouvan” päävalmentajaa.

− Jürgen on myös sanonut, ettei katso paljoakaan italialaista jalkapalloa, joten ehkä se selittää hänen höpinänsä, Sarri muotoili pilke silmäkulmassa.

Sarrin mielestä ennakkosuosikki on juuri hallitseva mestari Liverpool.

− Jürgen on yksi fiksuimmista ja hauskimmista henkilöistä, jonka olen koskaan tuntenut. Tuo on hänen tapansa ravistella oman joukkueen harteilta Mestarien liigan ennakkosuosikkina olemisen taakka, Sarri sanoi.

Lähde: AS

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.