KuPS kaatoi Jani Honkavaaran SJK:n Suomen Cupissa

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura voitti perjantaina Seinäjoen Jalkapallokerhon 1-0 Suomen Cupin Veikkausliigan B-lohkossa.

Ottelun ensimmäinen puolisko eteni pitkälti kotijoukkue KuPS:n komennossa. Hyvässä vireessä oli varsinkin kapteeni Ilmari Niskanen, joka yritti jo ensimmäisellä minuutilla komeaa kurkipotkuvolleyta, mutta laukaus meni takanurkasta ohi.

SJK:n paras paikka avausjaksolla tuli Denys Oliinykille, joka haki vasemman jalkansa vapaaksi rangaistusalueen ulkopuolella ja laukoi tulisesti ohi vasemmasta yläkulmasta. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin myös yksi varoitus, kun seinäjokisten kippari Mehmet Hetemaj liukui vajaan vartin kohdalla Jiri Nissisen sukille.

KuPS aloitti myös jälkimmäisen jakson vahvasti ja sai palkintonsa 55. minuutilla, kun Lucas Rangel puski Niskasen antaman kulmapotkun sisään. 1-0.

SJK sai takaiskun jälkeen jäädytettyä ottelua hieman, mutta sen omat hyökkäykset olivat yhä vähissä. Kuopiolaisten toinen maali oli lähempänä kuin seinäjokisten ensimmäinen.

KuPS nousi voiton myötä lohkon piikkipaikalle ja kasvatti saldonsa kahdeksaan pisteeseen. Vasta yhden pisteen kerännyt SJK valahti lohkojumboksi.

Suomen Cup perjantaina 14. helmikuuta

HIFK-FC Inter 1-1
KuPS-SJK 1-0
MuSa-Gnistan 1-1
SJK-Akatemia-KPV 0-6


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.