Kylian Mbappé kertoi ensikohtaamisestaan Zinédine Zidanen kanssa: ”En ikinä unohda sitä hetkeä”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin Kylian Mbappén mahdollisesta siirrosta Real Madridiin on huhuttu pitkään, mutta ranskalaistähti vieraili harjoittelemassa Espanjan suurseuran kanssa jo teini-ikäisenä.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on 21-vuotiaan maanmiehensä suuri ihailija, ja tässä tapauksessa arvostus on molemminpuolista. Mbappé kertoi Players’ Tribunen haastattelussa hänen ja Zidanen muutaman vuoden takaisesta ensikohtaamisesta.

– Sain hieman ennen 14-vuotissyntymäpäivääni uskomattoman yllätyksen.

– Isäni sai Real Madridilta puhelun, jossa minut kutsuttiin Espanjaan harjoittelemaan. Se oli iso yllätys, koska he sanoivat isälleni, että ”Zidane haluaa nähdä poikasi”. Zizou oli silloin urheilujohtaja. Minä olin tietysti innoissani ja halusin epätoivoisesti mennä sinne.

Seuraava yllätys odotti Mbappéa, kun häntä tultiin Madridissa hakemaan harjoituksiin.

– En ikinä unohda sitä hetkeä, kun saavuimme harjoituskeskukseen lentokentältä. Zidane tapasi meidät parkkipaikalla, ja hänellä oli tietty todella hieno auto. Me tervehdimme toisiamme ja hän tarjoutui viemään minun harjoituksiin. Hän osoitti etupenkille ja kehotti minua astumaan sisään.

– Minä vain jäädyin ja kysyin, pitäisikö minun ottaa kenkäni pois. En tiedä, miksi sanoin niin. Mutta se oli Zizoun auto!

– Hänestä se oli todella hauskaa. Hän sanoi, että ”ei tietenkään tarvitse, tule vain sisään”.

– Hän ajoi minut harjoituskentälle ja minä vain ajattelin itsekseni, että ”olen Zizoun autossa. Olen Kylian Bondysta. Tämä ei ole todellista. Minä nukun varmaan vieläkin lentokoneessa”.

Mbappé on pelannut tällä kaudella 30 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 25 maalia ja syöttänyt 16.