Lähde: norjalaistoppari pohtii siirtoa KuPS:iin

© Kuva: Getty Images

Veikkausliigan puolustava mestari KuPS tiedotti maanantaina vahvistaneensa rivejään brasilialaisella Pedro Vitorilla. Hankintoja on ilmeisesti pian tulossa lisääkin, sillä kuopiolaisten urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom kirjoitti Twitterissä ”haaviin uineen yhden päivän aikana kolme isoa kalaa”.

Keitä nuo kaksi muuta sitten voisivat olla? Yksi voi olla Urho Nissilä, joka on hollantilaislähteiden mukaan mahdollisesti palaamassa kotiin.

Toinen saattaa puolestaan löytyä Norjasta. Norjalaislehti Nettavisen kirjoitti maanantaina, että 23-vuotias toppari Markus Nakkim ”harkitsee siirtoa suomalaiseen KuPS:iin”.

187-senttinen Nakkim on saanut Nettavisenin mukaan kasvattajaseuraltaan Vålerengalta luvan etsiä uutta seuraa. Nuori puolustaja pelasi viime kaudella Vålerengassa seitsemän ottelua Eliteserienissä ja teki näissä yhden maalin. Pääsarjadebyyttinsä hän teki vain 18-vuotiaana.

Kaikkiaan Nakkim on pelannut Norjan pääsarjassa 29 ottelua ja maan toisella sarjatasolla 42 peliä. Norjan U21-maajoukkueessa hän on pelannut kolme ottelua. Samoissa peleissä on kentällä nähty muun muassa megalupaus Martin Ødegaard.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.