Veikkausliigan puolustava mestari KuPS tiedotti maanantaina vahvistaneensa rivejään brasilialaisella Pedro Vitorilla. Hankintoja on ilmeisesti pian tulossa lisääkin, sillä kuopiolaisten urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom kirjoitti Twitterissä ”haaviin uineen yhden päivän aikana kolme isoa kalaa”.

Jonne Lindblom

@JonneLindblom

Juuso Ikonen 🇺🇦

@IkosJuuso
Iso kala ui haaviin jo ennestään todella vahvaan joukkueeseen!

Maireat pommit eivät muuten lopu tähän. Pytty jää nyt pysyvästi Kuopioon 😎

#KuPS #Veikkausliiga #Poisaltakaikki

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
🟡⚫️ Kuopion Palloseura ja brasilialainen laitapelaaja Pedro Vitor pelaajasopimukseen!

📰Lue lisää: kups.fi/fi/uutiset/kuo… #KuPS #veikkausliiga
Kolme isoa kalaa haaviin yhden päivän aikana. Voisi jopa sanoa, että onnistunut päivä toimistolla...

Keitä nuo kaksi muuta sitten voisivat olla? Yksi voi olla Urho Nissilä, joka on hollantilaislähteiden mukaan mahdollisesti palaamassa kotiin.

Toinen saattaa puolestaan löytyä Norjasta. Norjalaislehti Nettavisen kirjoitti maanantaina, että 23-vuotias toppari Markus Nakkim ”harkitsee siirtoa suomalaiseen KuPS:iin”.

187-senttinen Nakkim on saanut Nettavisenin mukaan kasvattajaseuraltaan Vålerengalta luvan etsiä uutta seuraa. Nuori puolustaja pelasi viime kaudella Vålerengassa seitsemän ottelua Eliteserienissä ja teki näissä yhden maalin. Pääsarjadebyyttinsä hän teki vain 18-vuotiaana.

Kaikkiaan Nakkim on pelannut Norjan pääsarjassa 29 ottelua ja maan toisella sarjatasolla 42 peliä. Norjan U21-maajoukkueessa hän on pelannut kolme ottelua. Samoissa peleissä on kentällä nähty muun muassa megalupaus Martin Ødegaard.