© Kuva: Getty Images

Newcastle – Norwich: Taistelu sarjapaikasta jatkuu

Valioliiga
Newcastle – Norwich
Lauantai 01.02. klo 17:00

Valioliigan neljäntenätoista oleva Newcastle pelaa lauantaina kotiottelun sarjajumbo Norwichia vastaan. Molempia joukkueita veikattiin ennen kautta sarjan alakertaan ja odotuksiin nähden isäntien suoriutuminen kaudesta on mennyt tähän asti yläkanttiin. Suomalaisten lemmikkiseura Norwich on edelleen hyvin vaikeassa tilanteessa, eikä siirtoikkuna tuonut tilanteeseen muutosta.

Steve Bruce on joutunut painiskelemaan koko kauden loukkaantumisten kanssa ja poissaolijoita riittää tälläkin hetkellä. Joukkuetta on täydennetty lainamiehillä, mikä paikkaa tilannetta niin, että jalkeille saadaan säällinen avaus. FA Cupissa piskuinen Oxford sinnitteli maalittoman tasapelin Newcastlen kanssa. Tulos ei mairittele, mutta se tarkoitti samalla sitä, ettei Newcastle ole hävinnyt kuudessa viimeisessä kilpailullisessa ottelussaan kertaakaan.

Norwich ei riehunut siirtomarkkinoilla suuntaan eikä toiseen – joukkue on hyvässä ja pahassa samanlainen kuin syksylläkin. Sarjatilanne näyttää siltä, että joukkue tarvitsisi kolmen pisteen voittoja ja varsinkaan vieraissa se ei ole ollut Teemu Pukille ja kumppaneille helppoa, vaikka FA Cupissa Burnley vieraissa kaatuikin. Tähän otteluun Daniel Farke hikoilee etenkin huipputärkeän Emi Buendian pelikuntoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Newcastle on saanut liikaakin pisteitä peliesityksiinsä nähden, mutta huonompi se ei näistä joukkueista missään nimessä ole. Kerrointen valossa vetojen on pakko suuntautua kotimenestykseen: vetosuositus on Newcastle voittaa ottelun kertoimella 2,34.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.