© Kuva: Getty Images

Norwich – Leicester: Maalinteko on vaikeaa

Valioliiga
Norwich – Leicester
Perjantai 28.02. klo 22:00

Valioliigakierros alkaa jo perjantaina Carrow Roadilla, jonne Norwichin vieraaksi saapuu Leicester. Norwichin visiitistä Valioliigaan näyttää tulevan ranskalainen – joukkueessa ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi leveyttä tälle tasolle. Ei putoaminen tarkasti johdetulle seuralle mikään katastrofi ole, sillä joukkueen vahva kannatuspohja kestää sen. Illan vierailija Leicester on tällä hetkellä tukevasti sarjan kolmostilalla.

Norwich jäi viime kierroksella täysin vahvan Wolverhamptonin jalkoihin ja tukkaan tuli ansaitusti 3-0. Putoamisviivaan on tällä hetkellä seitsemän pistettä ja aika alkaa loppua Kanarialinnuilla. Teemu Pukki on ollut viime viikot maaleitta, eikä koko joukkue ole tehnyt viimeisessä kolmessa ottelussa maaliakaan. Kotonaan Norwich on kuitenkin pystynyt pelaamaan tasapäisiä pelejä parempiaan vastaan. Daniel Farkella on tähän otteluun muutama loukkaantuminen harminaan.

Leicester ei ole ollut viime viikkoina parhaimmillaan. Viimeisestä kuudesta ottelusta tilillä on vain yksi voitto. Yhtenä syynä tähän on nähty keskikentän pohjalla operoivan Wilfred Ndidin poissaolo – mies tekee tontillaan äärimmäisen tärkeää ja näkymätöntä työtä. Brendan Rodgersilla on muutenkin miettimistä keskikentän poissaolojen kanssa. Ndidin status tähän otteluun on epävarma. Joukkueen maalitykin Jamie Vardyn kuiva kausi on kestänyt jo viikkokausia.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajasta kertoimet tuntuvat olevan kohdillaan, mutta vetomielessä kiinnostavin idea liittyy vähämaalisuuteen. Molemmilla joukkueilla on ollut omat vaikeutensa maalinteon kanssa, eikä maaliodottama tässä mitenkään katossa ole. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,16.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.