Peliyhtiö: Niklas Moisander ja Roman Eremenko todennäköisimmät palaajat Huuhkajiin – EM-kisojen ennakkosuosikin viitta repaleisen Englannin ylle

© Kuva: Juha Tamminen

Kesän 2020 EM-loputurnaus lähestyy päivä päivältä. Huuhkajiin on tyrkyllä uusvanhoja pelaajia, joista Niklas Moisander ja Roman Eremenko ovat tällä hetkellä todennäkisimpiä palaajia. EM-kisojen ennakkosuosikin viittaa puetaan Englannin ylle.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet on julkaissut ensimmäisiä kertoimia EM-kisoihin liittyen. Suomi ei todellakaan kuulu turnauksen ennakkosuosikkeihin. Huuhkajien kerroin Euroopan mestariksi on tällä hetkellä peräti 201.00. Suomi kohtaa alkulohkossaan Tanskan, Venäjän ja Belgian. Kaikissa alkulohkon otteluissa Suomen vastustaja on selkeä ennakkosuosikki. Kertoimien valossa Suomella on parhaat mahdollisuudet Venäjää vastaan.

Huuhkajien taival kohti EM-kisoja käynnistyy maaliskuussa, kun Suomi kohtaa harjoitusotteluissa Ranskan sekä Puolan vieraskentällä. Maaliskuun harjoitusotteluissa nähdään luultavasti muutama pelaaja, jotka hakevat ensi kesän kisapaikkaa niin sanotun ydinryhmän ulkopuolelta.

Esimerkiksi Kilmarnockin paidassa lainalla pelaava Nicholas Hämäläinen on pelaaja, joka saatetaan maaliskuussa nähdä Suomen paidassa. Vasempana laitapuolustajan viihtyvä Hämäläinen on pelannut vahvan kauden Skotlannin pääsarjassa.

Lisäksi Huuhkajissa saatetaan nähdä joitain uusvanhoja pelaajia. NordicBetin mukaan todennäköisimmät palaajat ovat Niklas Moisander sekä Roman Eremenko. Moisander kipparoi Bundesliigassa pelaavaa Werder Bremeniä, joka on ajautunut putoamiskamppailuun. Eremenko edustaa Venäjän Valioliigassa pelaavaa Rostovia. Venäjän pääsarja palaa talvitauolta ensi viikonloppuna.

Vahvin voittajasuosikki peliyhtiön papereissa on tällä hetkellä Englanti, jonka yllä on synkkiä pilviä hyökkääjäien loukkaantumisten takia. Harry Kane ja Marcus Rashford ovat tällä hetkellä loukkaantuneita, ja molempien kohdalla EM-kisat ovat vaarassa jäädä väliin.

Myös hallitseva maailmanmestari Ranska sekä Fifa-rankingin ykkönen Belgia ovat vahvoilla peliyhtiön papereissa.

Lähde: Betsson Groupin tiedote