Petteri Forsellille heti luottoa uudessa seurassa – ei vielä lääkettä tehottomuuteen

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien EM-karsintarinkiin kuulunut Petteri Forsell pelasi heti ensimmäisessä ottelussaan uuden seuransa Korona Kielcen paidassa täydet 90 peliminuuttia. Korona Kielce pelasi Jagiellonia Bialystokin vieraana 0-0 -tasapelin Puolan Ekstraklasassa.

Tilastojen valossa peli oli selvää Jagiellonian hallintaa, sillä se voitti maalintekoyritykset peräti 30-6. Laukaukset kohti maalia menivät tosin kotijoukkueen nimiin vain 4-3. Myös Forsell pääsi yrittämään maalintekoa viitisen minuuttia ennen loppua hyvästä paikasta, mutta laukaus suuntautui maalin yli.

Korona Kielce on kärsinyt kauden aikana pahoista maalintekovaikeuksista, sillä se on 12 maalillaan 22 ottelussa sarjan tehottomin joukkue.

Forsellin siirto Korona Kielceen varmistui perjantaina.