SS: Belgiaan lähtenyt Urho Nissilä palaa KuPSin riveihin

© Kuva: Juha Tamminen
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Savon Sanomien mukaan jalkapallon hallitseva Suomen mestari Kuopion Palloseura on päässyt belgialaisen Zulte Waregemin kanssa yhteisymmärrykseen Urho Nissilän pysyvästä siirrosta.

23-vuotias suomalaispelaaja on sopinut henkilökohtaisista ehdoista KuPSin kanssa ja siirto on enää viimeisiä allekirjoituksia vaille valmis.

Nissilä on KuPSin oma kasvatti, joka jätti seuran puolitoista vuotta sitten siirtyäkseen belgialaisen Zulte Waregemin riveihin 275 000 euron siirtokorvausta vastaan. Hän ehti pelata KuPSille 89 veikkausliigaottelua vuosien 2015 ja 2018 välissä, tehden niissä 14 maalia.

Nissilä on pelannut tämän kauden lainalla Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla MVV Maastrichtin riveissä. Hyökkäävä keskikenttämies on päässyt kentälle kahdeksan kertaa sarjassa ja kerran Cupin puolella.

Savon Sanomat kertovat myös, että KuPSin joukkue on Nissilän paluun myötä yhtä pelaajaa vaille valmis uutta Veikkausliiga-kautta varten. Kuopiolaisjoukkue etsii vielä vasenjalkaista pelaajaa keskuspuolustajan tontille.

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!