Suomen Cupissa tulossa vilkas päivä – luvassa kauden ensimmäinen Stadin derby

Suomen Cup: Lohkotilanteet, otteluohjelma, tulokset

Jalkapallon Suomen Cup jatkuu lauantaina kymmenen ottelun voimin. Perjantaina pelattiin kaksi kamppailua, kun KuPS kaatoi FC Lahden 1-0, ja SJK Akatemia ja FF Jaro tasasivat pisteet 2-2 lukemin.

Lauantain ensimmäinen kamppailu alkaa jo klo: 13.00, kun FC Inter ja Honka iskevät yhteen. Honka aloitti Cup-urakkansa tasapelillä HIFK:iä vastaan. Inter puolestaan voitti ensimmäisessä kamppailussaan IFK Mariehamnin lukemin 3-0.

Lauantaina on luvassa myös kauden ensimmäinen Stadin derby. HIFK ja HJK kohtaavat Talin jalkapallohallissa. Ottelu alkaa klo: 13.30

– Odotus on, että saamme huomattavasti intensiivisemmän pelin ja että pääsemme intensiteetissä ja tunnetasolla lähemmäs sitä, mitä se Veikkausliigassa on, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kertoi seuran verkkosivuilla.

– IFK:ssa on useampi pelaaja, jotka tykkäävät vähän hämmentää. Sitä kautta tunnetaso varmasti nousee. Tosi mageeta päästä jo helmikuussa pelaamaan tällainen peli. Kaikin puolin me ollaan valmiita derbyyn, Koskela jatkoi.

– Derby on tietysti isoin yksittäinen ottelu Suomessa ja molemmat joukkueet haluavat voittaa juuri tämän pelin. Se on peli, jonka jokainen pelaaja haluaa pelata ja se on peli, jonka pelaamisajankohta tarkistetaan aina ensimmäisenä kun otteluohjelma julkaistaan, kertoi puolestaan HIFK-maalivahti Arnold Origi seuran verkkosivuilla.

Lauantain ottelut Suomen Cupissa

FC Inter – Honka klo: 13.00

HIFK – HJK klo: 13.30

SJK – FC Haka klo: 14.00

AC Oulu – AC Kajaani klo: 14.00

Ilves – RoPS klo: 14.30

KPV – VPS klo: 15.00

KTP – EIF klo: 15.30

Gnistan – MP klo: 16.15

OLS – RFA klo: 17.00

FC Jazz – PIF klo: 18.45


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.