Valioliiga
Tottenham – Manchester City
Sunnuntai 02.02. klo 18:30

Sunnuntaina Valioliigakierros huipentuu Tottenhamin ja Manchester Cityn väliseen kamppailuun. Valjusti suorittanut Tottenham pyrkii kaikin voimin europeleihin oikeuttaville sijoituksille. Mestaruushaaveiden mentyä Manchester Cityn fokus lienee kakkospaikan pitämisessä ja menestyksessä eurokentillä.

Tottenham menetti siirtoikkunassa Christian Eriksenin Interiin. Giovani Lo Celsolla on siis iso haaste ottaa tanskalaisen paikka joukkueessa. Harry Kanen loukkaannuttua joukkueelta puuttuu yläkerrasta syömähammas ja tätä puutetta ei José Mourinho onnistunut täyttämään. Pelillisesti Spurs ei ole viime aikoina mitenkään loistanut, mutta toisaalta viimeiset neljä ottelua ovat sujuneet liigassa ja cupissa tappioitta.

Pep Guardiolan suurimmat huolet liittyvät tällä hetkellä puolustukseen, kun sekä Aymeric Laporte että Fernandinho eivät ole olleet pelikunnossa. Jos molemmat puuttuvat sunnuntaina, joutuu Guardiola jälleen tekemään luovia ratkaisuja puolustuksensa järjestelyssä. Viikolla pelattu Liigacupin toinen välierä paikallisvastus Unitedia vastaan antoi muutenkin kovassa rasituksessa olleelle joukkueelle lisää runtua ja tämä on vieraille selkeä haitta sunnuntaina.

Lyö vetoa ottelusta:

City lähtee varmasti otteluun pallonhallinnan kautta ja Spurs yrittää onnistua nopeilla vastahyökkäyksillä. City on epäilemättä ottelussa selkeä suosikki, mutta kertoimet ovat siinä suhteessa lähteneet hieman laukalle. Niinpä maltillinen panostus Tottenhamin pääsemisestä ottelussa pisteille on paikallaan. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitusveto, Tottenham +0.5 kertoimella 2,60.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO