VR tiedotti EM-kisojen junalippujen myyntiaikataulusta – Huuhkajien ottelupäivien ympärille tupla- sekä yövuoroja

© Kuva: Juha Tamminen
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

VR kertoo satsaavansa yhdessä Venäjän rautatieoperaattori RZD:n kanssa jalkapallon EM-lopputurnaukseen. Luvassa on tuplavuoroja Suomen ottelupäivien ympärille sekä poikkeuksellisesti myös yövuoroja.

Suomi pelaa kaksi EM-kisojen otteluaan Pietarissa. Venäjä ottelu pelataan keskiviikkona 17.6. ja Belgia tulee vastaan maanantaina 22.6. Junalippujen myynti käynnistyy keskiviikkona 18.3. kello 7. Varauskautta on pidennetty poikkeuksellisesti sataan päivään, jotta myös paluulipun ostaminen on mahdollista.

– Olemme saaneet lukuisia kyselyitä Allegron lipuista EM-kisojen ajalle, ja olemme todella iloisia, että saimme yhdessä RZD:n kanssa pidennettyä varauskautta niin, että meno-paluuliput saa ostettua kerralla. Olemme varautuneet suureen kysyntään ja lisänneet runsaasti istumapaikkoja Allegro-juniin EM-kisojen aikana. Lisäksi ajamme poikkeuksellisesti muutamia ylimääräisiä Allegro-vuoroja öisin, VR:n Venäjän-liikenteen johtaja Viktoria Hurri kertoo tiedotteessa.

Junamatka Helsingin keskustasta Pietarin keskustaan kestää noin 3,5 tuntia. Raja- ja tullitarkastukset tapahtuvat matkan aikana. VR:n mukaan edullisimmillaan junalipun hinta on 39 euroa. Maaliskuun lopusta lähtien Pietariin matkustava Allegro-juna pysähtyy myös Pasilassa.

Pietariin Suomen otteluita katsomaan lähtevät matkustajat tarvitseva Fan ID:n, joka korvaa viisumin. Fan ID oikeuttaa rajanylitykseen Venäjälle 30.5.-3.7.2020 välillä ja poistumiseen 30.5.-13.7. välillä.

Mikäli Fan ID:tä ei ole, matkustaja tarvitsee perinteisen viisumin. E-viisumi ei käy matkustaessa Pietariin junalla.

Suomen Pietarissa pelattavien otteluiden yhteydessä on luvassa tuplavuoroja kahtena ottelua edeltävänä päivänä. Lisäksi otteluiden jälkeen on kahdelle seuraavalle pelille luvassa tuplavuoroja. Vuorot ajetaan kahden junarungon tuplavuoroina.

Tuplavuorojen lisäksi juna kuljettaa Pietariin otteluita edeltävinä öinä. Myös paluuliikenteessä on otteluiden jälkeisenä yönä ylimääräinen vuoro.

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!