Italialaisseura AC Milan kertoo verkkosivuillaan, että seura on päättänyt lahjoittaa yhden päivän palkkakulunsa COVID-19-koronavirusta vastaan taistelevalle AREU:lle. Tätä ennen seura teki myös erillisen 250 000 euron lahjoituksen samalle kohteelle. Talkoisiin osallistuu seuran jokainen jäsen pelaajista muihin työntekijöihin.

AC Milan on myös järjestänyt kannattajilleen helpon mahdollisuuden olla avuksi. Joukkue pelasi viime viikonloppuna Serie A -ottelun Genoaa vastaan tyhjille katsomoille. Jokaisella lipun ostaneella on kuitenkin oikeus saada rahansa takaisin. Milanolaisseura kannustaakin kannattajiaan hyvän tekoon, sillä he pystyvät valitsemaan rahanpalautuksen sijasta myös summan lahjoittamisen samalle AREU-järjestölle.

– AC Milanin kapteenina olen ylpeä, että seura on päättänyt tehdä lahjoituksen AREU:lle, jotka ovat etulinjassa taistelussa tätä hätätilannetta vastaan, Alessio Romagnoli sanoi seuran verkkosivuilla.

– Olen myös ylpeä, koska tiedän, että useat kannattajistamme ovat kysyneet, voiko lippujen palautussumia lahjoittaa hyvään tarkoitukseen.