Chelsean ranskalaistähti pohtii jatkoaan seurassa – sopimus päättyy kauden jälkeen: ”Vielä on liian aikaista sanoa”

© Kuva: Getty Images

Chelsean hyökkääjä Olivier Giroud sanoo olevansa onnellinen seurassa, muttei tiedä, jatkuuko hänen uransa vielä Lontoossa.

Ranskalaiskärki Giroud, 33, oli pitkään kokonaan sivussa Chelsean kokoonpanosta, mutta hän on edellisessä viidessä ottelussa päässyt avaukseen, kun Tammy Abraham on ollut loukkaantuneena ja Michy Batshuayin ruuti on ollut märkää. Giroud on kiittänyt vastuusta kahdella maalilla noissa peleissä.

Hän kertoi viime viikolla Téléfootin haastattelussa, että yritti tammikuussa päästä Chelseasta pois. Giroud’n perässä olivat Internazionale, Lazio ja Tottenham, mutta Chelsea ei suostunut siirtoon.

Giroud’n ja Chelsean sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, mutta ranskalaishyökkääjän tulevaisuus on vielä hämärän peitossa.

– Olen odottanut tilaisuuttani ja manageri on antanut minulle mahdollisuuden näyttää intohimoni, kommentoi Giroud Sky Sportsille.

– Haluan tehdä parhaani auttaakseni joukkuetta. Nyt on mennyt viisi peliä ja minä olen todella nauttinut niistä.

Giroud’lta kysyttiin, näkeekö hän itsensä pelaamassa Chelseassa vielä pitkään.

– En tiedä. Vielä on liian aikaista sanoa, mutta olen onnellinen täällä.

Giroud on monien muiden pelaajien tavoin miettinyt, miten hänen peliaikansa vaikuttaa mahdollisuuksiin päästä ensi kesän EM-kisoihin. Vuoden 2018 MM-kisoissa ja viime marraskuussa päättyneissä EM-karsinnoissa hän pelasi jokaisen Ranskan ottelun. Kaikkiaan Giroud on tahkonnut A-maajoukkuetasolla 97 ottelua ja tehnyt 39 maalia.

– Minä en tee sitä päätöstä [kutsusta EM-kisoihin]. Mutta uskon, että minulla on hyvä mahdollisuus päästä sinne, jos pelaan enemmän ja autan joukkuetta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.