Hallitukselta kova linjaus yleisötapahtumiin – Veikkausliigan hallitus kokoontuu perjantaina, Palloliitto torstai-iltana

© Kuva: Juha Tamminen

Hallitus linjasi hiljattain lehdistötilaisuudessa, että kaikkia yli 500 ihmisen yleisötapahtumia rajoitetaan. Linjauksella on myös suuret vaikutukset Suomen Cupiin sekä Veikkausliigaan.

Linjauksen mukaan hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Veikkausliigan kausi 2020 on määrä käynnistyä 11. huhtikuuta. Toukokuun loppuun mennessä nykyisen otteluohjelman mukaan on määrä pelata 61 ottelua.

Käytännössä linjaus tarkoittaa sitä, että ottelut perutaan tai pelataan ilman yleisöä.

Tulevana viikonloppuna on määrä pelata Suomen Cupin neljännesvälierät. Palloliitto tiedotti, että Palloliiton liittohallitus kokoontuu vielä torstai-iltana. Hallitus käsittelee tilannetta laajalti ja ohjeistusta asioiden suhteen annetaan lisää kokouksen jälkeen. Luultavasti myös Suomen Cupin peleistä päätetään torstai-iltana.

Veikkausliigan hallitus päättää mahdollisista muutoksista otteluohjelmaan perjantaina 13. maaliskuuta. Myös Kansallisen liigan kohtalosta päätetään perjantaina.

Seuranta päättyy tältä osin. Uutisoimme heti, kun uutta tietoa tulee. 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.