Hallitus linjasi hiljattain lehdistötilaisuudessa, että kaikkia yli 500 ihmisen yleisötapahtumia rajoitetaan. Linjauksella on myös suuret vaikutukset Suomen Cupiin sekä Veikkausliigaan.

Linjauksen mukaan hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Veikkausliigan kausi 2020 on määrä käynnistyä 11. huhtikuuta. Toukokuun loppuun mennessä nykyisen otteluohjelman mukaan on määrä pelata 61 ottelua.

Käytännössä linjaus tarkoittaa sitä, että ottelut perutaan tai pelataan ilman yleisöä.

Tulevana viikonloppuna on määrä pelata Suomen Cupin neljännesvälierät. Palloliitto tiedotti, että Palloliiton liittohallitus kokoontuu vielä torstai-iltana. Hallitus käsittelee tilannetta laajalti ja ohjeistusta asioiden suhteen annetaan lisää kokouksen jälkeen. Luultavasti myös Suomen Cupin peleistä päätetään torstai-iltana.

Veikkausliigan hallitus päättää mahdollisista muutoksista otteluohjelmaan perjantaina 13. maaliskuuta. Myös Kansallisen liigan kohtalosta päätetään perjantaina.

Seuranta päättyy tältä osin. Uutisoimme heti, kun uutta tietoa tulee.

Valtioneuvosto | Statsrådet

@valtioneuvosto

Valtioneuvosto | Statsrådet

@valtioneuvosto
Hallituksen kokosi suositukset koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi

#korona #media #koronavirus
Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä.

Subway Kansallinen Liiga

@KansallinenL
Koronaviruksen vaikutuksista Kansalliseen Liigaan informoidaan huomenna perjantaina 13.maaliskuuta.

Kauden ensimmäiset ottelut on aseteltu lauantaille 28. maaliskuuta. Kansallisen Liigan hallitus keskustelee aiheesta 13.3. ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tämän jälkeen.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Koronavirus vaikuttaa Veikkausliigaan 2020 bit.ly/2w0psj0

Suomen Palloliitto

@Palloliitto
Palloliiton liittohallitus on kutsuttu kokoukseen torstai-illaksi käsittelemään maan hallituksen aiemmin päivällä esittelemiä linjauksia koronavirusepidemiaan liittyen.

Lisäohjeistusta annetaan kokouksen jälkeen.

palloliitto.fi/jalkapallouuti…